Arbometer vervangt Digitaal
Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Abonnees van Arbometer hoeven niet langer te investeren in een digitaal PMO. In de vragenlijst van Arbometer worden alle aspecten van een digitaal PMO behandeld. Bedrijven die ook een fysiek PMO willen afnemen, kunnen een aanvullende module aanvragen.

Hoe verhoudt Arbometer zich tot het PMO?

Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) richt zich op twee facetten: psychosociale arbeidsomstandigheden en fysieke gezondheid. Psychosociale elementen omvatten de evaluatie van werkgerelateerde stressoren zoals hoge werkdruk, terwijl fysieke gezondheid meetwaarden zoals BMI, bloeddruk en cholesterolniveaus omvat.

Voor het meten van psychosociale arbeidsomstandigheden voldoet een digitaal onderzoek door middel van een vragenlijst. Voor de fysieke gezondheid is een onderzoek op locatie nodig. Arbometer dekt alle aspecten van de psychosociale arbeidsomstandigheden af.

Is een aanvullend fysiek onderzoek gewenst?

In werkomgevingen zoals kantoren en onderwijs wordt meestal de nadruk gelegd op psychosociale arbeidsomstandigheden. Daarentegen kiezen sectoren zoals de maakindustrie en beroepen waar fysieke arbeid centraal staat vaak voor een uitgebreid PMO, inclusief fysieke metingen. Vraag in dat geval de aanvullende module aan.

Wat betekent dit voor abonnees van Arbometer?

Abonnees van Arbometer hoeven geen budget meer vrij te maken voor preventief medisch onderzoek, omdat Arbometer aan alle eisen van een digitaal PMO voldoet. Indien gewenst kan er voor een fysiek onderzoek het aanvullend PMO aangevraagd worden.

Kies wat bij u past

Pakketten

Arbometer

Online vragenlijst

Onderzoek naar psychosociale arbeidsbelasting zoals: Werkdruk, stress en burnout-signalen, Emotionele belasting, Onduidelijke taken en verantwoordelijkheden, Rolconflicten, Sociale steun, Agressie en intimidatie, Autonomie en beslissingsbevoegdheid, Gebrek aan feedback, Veranderingsmanagement, Werk-privébalans, Arbeidsonzekerheid, Gebrek aan carrièreperspectieven, Discriminatie, Communicatieproblemen.

Deze aspecten worden afgedekt door de wetenschappelijk gefundeerde vragenlijst van Arbometer.

Geen extra kosten, inclusief persoonlijk gezondheidsdashboard.

Kosten per deelnemer. 

 

€ 25,- per jaar

Aanvullend PMO

Online vragenlijst + fysiek onderzoek op locatie

Standaard metingen: 

  • Bloeddruk
  • Bloedglucose
  • Cholesterol
  • Saturatie
  • BMI, buikomvang en vetpercentage
  • Visustest (ogentest)
  • Basis lichamelijk  onderzoek bij klachten

Uitbreiding is mogelijk op maat.

Inclusief aanvullend persoonlijk advies- en coachingsgesprek.

Kosten per deelnemer.  

 

 

 

Vanaf € 139,- 

Start vandaag
met Arbometer!

Maak vrijblijvend

een afspraak

Benieuwd hoe Arbometer u kan helpen aan meer inzicht in medewerker-welzijn en een lager verzuim? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek hoe Arbometer werkt voor uw organisatie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.